T-Mobile Thuis biedt zowel internet aan via DSL als via het extreem snelle glasvezel. Je internetsnelheid en de beschikbaarheid van glasvezel is afhankelijk van je adres.
Met onze Wifi-Service pakken we je Wifi-bereik aan zodat je weer lekker kunt streamen. En is het nodig, dan komt onze monteur bij je langs om de Wifi-check te doen. Heb je toch niet voldoende bereik? Dan installeren we een Wifi-versterker voor je.

Heb je al T-Mobile mobiel?

T-MOBILE KLANTVOORDEEL

 
Gratis hogere internetsnelheid
Gratis extra mobiele data
Korting op je mobiele abonnement(en)

Speciaal voor jou, van T-Mobile

Gratis en gemakkelijk: de Overstapservice

Bang dat je dagen zonder internet zit als je overstapt naar T-Mobile Thuis? Geen zorgen! Wij zorgen dat 't vlekkeloos gaat, met de gratis Overstapservice. Geef gewoon tijdens het bestellen aan dat je gebruik wilt maken van de gratis Overstapservice, wij doen de rest! Wel zo makkelijk.

Het werkt. Punt

Lastig zo'n installatie? Helemaal niet! Met de T-Mobile Installatie garantie is het zo geregeld. We sturen je een Installatiepakket, waarmee je snel en makkelijk alle diensten zelf kan installeren. Lukt het toch niet? Dan sturen we gratis een monteur om je te helpen. Installatie is hoe dan ook gegarandeerd!

Nummerbehoud

Bij T-Mobile Thuis kan je gratis je oude telefoonnummer behouden. Zo blijf je bereikbaar op je oude, vertrouwde nummer. Wel zo eenvoudig! In totaal kan je twee telefoonnummers naar T-Mobile Thuis meenemen.

Wil je een nieuw nummer? Dat kan natuurlijk ook, geef dit dan aan tijdens het bestellen.

T-Mobile Thuis biedt je internetsnelheden aan die op jouw adres écht beschikbaar zijn. Zorg voor de beste internetervaring door gebruik te maken van recente apparatuur.

Kom je er niet helemaal uit?

Wij helpen je graag verder.

Wil je meer weten over T-Mobile Thuis, of heb je hulp nodig bij je bestelling? Bel dan direct met een medewerker.

0800-0419 (gratis)